Məhsullar:
- 1 stəkan qoz (və ya fındıq, pustə və s.)
Məhsullar:
- 1 stəkan qoz (və ya fındıq, pustə və s.)
Bu biskvit asan hazırlanır və həmişə alınır. Biskviti tort, piroq və ya pirojnaların hazırlanması üçün istifadə etmək olar.
Məhsullar:
Xəmir üçün:
- 1 stəkan şəkər tozu
Məhsullar:
- 500 qr hazır qat-qat xəmir
Meyvəli şirniyyatı sevməyən yoxdur. Hazırda da yaz fəslidir və meyvələrin ən gözəli və dadlısı çiyələyin fəsli yetişir.
Halva Azərbaycanın ən qədim milli şirniyyatlarından biridir.
Bu xəmirdən bulkalar, vatruşkalar, piroqlar hazırlamaq olar. Kişmiş xoşlamırsınızsa əlavə etməyin.
Karamel tort, pirojna, müxtəlif digər şirniyyatların hazırlanmasında istifadə olunur.
Bu çox asan üsuldur. Squşonka 2,5-4 saat bişirilir və nəticə də müxtəlif olur.
Məhsullar:
- 1,5 stəkan un (1 stəkan + yarım stəkan)