Lavaşdan alma ilə pirojki

Ərzaqlar:

  • 1 nazik lavaş
  • 3 alma
  • yarım limon
  • 3 x.q. şəkər tozu (zövqə görə artırmaq və ya azaltmaq olar)
  • 1 ç.q. darçın
  • bitki yağı (qızartmaq üçün)

Hazırlanması:

  1. Almaları soyun, sürtgəcdən keçirin. Almalar çox suludursa, şirəni süzün.
  2. Şəkər tozu, limon şirəsi və darçın əlavə edin, qarışdırın.
  3. Lavaşı düzbucaqlar şəklində kəsin. 8 düzbucaq alınmalıdır.
  4. İçliyi lavaşın üzərinə qoyub konvert kimi bükün.
  5. Bitki yağını qızdırın, pirojkiləri hər 2 tərəfdən qızardın.
  6. Soyuyandan sonra üzərinə pudra səpin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az

 




Uşaqlarda QIZDIRMA ilə bağlı BÜTÜN SUALLARA ən dolğun cavablar