Pomidorla qoyun əti

Ərzaqlar:

- yarım kq qoyun əti

- 3 ətli pomidor

- 1 baş soğan

- 3 diş sarımsaq

- göyərti (zövqə görə)

- duz, istiot

- bitki yağı

Hazırlanması:

  1. Soğan və sarımsağı xırda doğrayın.
  2. Pomidorların qabığını soyun, blenderdə və ya çəngəllə əzin.
  3. Bitki yağında soğan və sarımsağı qızardın.
  4. Ət əlavə edin, duz, istiot vurun, hər 2 tərəfdən qızardın.
  5. Pomidorları əlavə edin, tavanın qapağını bağlayın, qazı azaldın, 40-50 dəqiqə ərzində bişirin.
  6. Hazır olana 5 dəqiqə qalmış göyərti əlavə edin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az




loading...

Qadınların MENSTRUASİYA ilə bağlı soruşmağa utandığı SUALLAR