Məhsullar:
- 2,5 stəkan un
- 1 stəkan şəkər tozu
- 100 qr kərə yağı
- 1 yumurta
- yarım stəkan süd
- yarım ç.q. qabartma tozu
- vanil
Hazırlanması:
- Yumşaq kərə yağını şəkərlə mikserlə çalın.
- Yumurta, süd, vanil əlavə edin, qarışdırın.
- Unu qabartma tozu ilə qarışdırın, ələyin, xəmirə əlavə edin, qarışdırın, yumşaq xəmir yoğurun.
- Xəmiri təxminən 1 sm qalınlıqda yayın, formalar (və ya stəkanla) peçenyeləri kəsin.
- Tavaya perqament kağızı sərin, peçenyeləri düzün, 180 C qızdırılmış sobada 15 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az