Toyuq və göbələklə jülyen. Sadə və dadlı!

Məhsullar:

- 400 qr toyuq filesi

- 300 qr göbələk

- 100 qr soğan

- 200 ml qaymaq (20-30%)

- 150 qr holland pendiri

- bitki yağı (qızartmaq üçün)

- duz, istiot

Hazırlanması:

  1. Fileni tikələrə doğrayın, bitki yağında bir az qızardın.
  2. Xırda doğranmış soğan əlavə edin, 3-4 dəqiqə qızardın.
  3. Göbələkləri doğrayın, tavaya əlavə edin, duz, istiot vurun, 5-7 dəqiqə qızardın.
  4. Üzərinə qaymaq tökün, bir neçə dəqiqə bişirin.
  5. Pendiri sürtgəcdən keçirin, yeməyin üstünə səpin, tavanı qapaqla örtün, 3-5 dəqiqə bişirin. Pendir əriyəndə yemək hazırdır.

Nuş olsun!

Evdarliq.az