Məhsullar:
- 400 qr toyuq filesi
- 300 qr göbələk
- 100 qr soğan
- 200 ml qaymaq (20-30%)
- 150 qr holland pendiri
- bitki yağı (qızartmaq üçün)
- duz, istiot
Hazırlanması:
- Fileni tikələrə doğrayın, bitki yağında bir az qızardın.
- Xırda doğranmış soğan əlavə edin, 3-4 dəqiqə qızardın.
- Göbələkləri doğrayın, tavaya əlavə edin, duz, istiot vurun, 5-7 dəqiqə qızardın.
- Üzərinə qaymaq tökün, bir neçə dəqiqə bişirin.
- Pendiri sürtgəcdən keçirin, yeməyin üstünə səpin, tavanı qapaqla örtün, 3-5 dəqiqə bişirin. Pendir əriyəndə yemək hazırdır.
Nuş olsun!
Evdarliq.az