Portağal sedrası ilə çox sadə və dadlı keks

Məhsullar:

- 1 portağal

- 1 stəkan şəkər tozu

- 1 stəkan un

- 4 yumurta

Hazırlanması:

  1. Yumurta ağlarını sarılardan ayırın.
  2. Ağları şəkər tozu ilə yaxşı çalın.
  3. Çala-çala bir-bir sarıları əlavə edin.
  4. Hissə-hissə un əlavə edin, çalın.
  5. Portağalın sedrasını (sarı qabıq) sürtgəcin köməyi ilə soyun, xəmirə əlavə edin, ehtiyatla qarışdırın.
  6. Xəmiri yağ çəkilmiş formaya tökün, qabaqcadan 180 C qədər qəzdırılmış sobada təxminən 30-35 dəqiqə bişirin.
  7. Soyudun, üzərinə pudra səpin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az   

 




Bel yırtığı niyə əmələ gəlir və necə müalicə olunur