Tənbəl biskvit. Həmişə alınır!

Bu biskvit asan hazırlanır və həmişə alınır. Biskviti tort, piroq və ya pirojnaların hazırlanması üçün istifadə etmək olar.

Məhsullar

- 5 yumurta

- 1 stəkan şəkər tozu (narın olmalıdır)

- 1 stəkan un

- yarım ç.q. vanil

Hazırlanması:

  1. Sobanı qabaqcadan 200-210 C qədər qızdırın.
  2. Soba qızanda xəmiri hazırlayın. Xəmir çox tez və asan hazırlanır.
  3. Əvvəl yumurta və şəkər tozunu yaxşı çalın, vanil əlavə edin, yenə çalın.
  4. Hiss-hissə un tökün, çalın. Un tökəndə mikseri söndürməyin.
  5. Xəmir qatı xama kimi alınmalıdır.
  6. Formaya kağız sərin, xəmir tökün, 30-35 dəqiqə bişirin.
  7. Sobanı söndürün, amma biskviti çıxartmayın. Biskvit yavaş-yavaş soyumalıdır.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


.