Şirniyyat

Qoz və kişmişlə kəsmikli peçenye

Ərzaqlar:

- 200 qr kəsmik

- 1 stəkan un

- 100 qr kərə yağı

- 2 yumurta

- 1 stəkan şəkər tozu

- 1 ç.q. qabartma tozu

- 1 ç.q. vanilli şəkər tozu

- yarım stəkan kişmiş

- yarım stəkan qoz

Hazırlanması:

1. Şəkər tozunu kərə yağı ilə mikserlə çalın.

2. Kəsmik və yumurtanı əlavə edin, yaxşı qarışdırın.

3. Un və qabartma tozunu əlavə edin, qarışdırın.

4. Qozu xırda doğrayın.

5. Kişmişin üzərinə qaynar su tökün, bir az saxlayın, sonra salfetin üzərində qurudun.

6. Qozu və kişmişi xəmirə əlavə edin, qarışdırın.

7. Tavaya perqament kağızı sərin, qaşıqla xəmir qoyun.

8. Peçenyeni 200-250 C qədər qızıdrılmış sobada təxminən 20 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика