Şirniyyat

Gavalı ilə piroq. Çox asan resept!

Məhsullar:

Xəmir üçün:

- 1 stəkan şəkər tozu

- 120 qr kərə yağı

- 1 stəkan un

- 2 yumurta

- 1 ç.q. qabartma tozu

- 1 çimdik duz

- 500 qr gavalı

Üzərinə səpmək üçün:

- 2,5 x.q. şəkər tozu

- 1 ç.q. darçın

Hazırlanması:

1. Yağı şəkər tozu ilə mikserlə yaxşı çalın.

2. Bir-bir yumurta və duz əlavə edin, yenə çalın.

3. Unu qabartma tozu ilə ələyin, kütləyə əlavə edin, ehtiyatla qarışdırın.

4. Formaya yağ çəkin, bir az un səpin, xəmir qoyun.

5. Gavalını yuyun, 2 hissəyə bölün, çəyirdəkləri çıxardın, xəmirin üzərinə düzün.

6. Şəkər tozunu darçınla qarışdırın, gavalınn üzərinə səpin.

7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, piroqu 40-45 dəqiqə ərzində bişirin. Hazır olub-olmadığını diş çöpü ilə yoxlayın.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика