Məhsullar:
- 200 qr kərə yağı
- 200 qr mayonez
- 2 yumurta
- 1 stəkan şəkər tozu
- 3,5 stəkan un
- 2 ç.q. vanil
- yarım ç.q. duz
- 1 ç.q. qabartma tozu
Hazırlanması:
1. Yumşaq kərə yağını mayonezlə mikserlə çalın, yumurta, duz, şəkər tozu, vanil əlavə edin, yenə yaxşı çalın.
2. Unu qabartma tozu ilə qarışdırın, ələyin, yağlı-mayonezli kütləyə hissə-hissə əlavə edin, yaxşı qarışdırın. Yumşaq xəmir alınmalıdır.
3. Xəmiri qənnadı torbaya qoyun, kərə yağı çəkilmiş tavaya kiçik peçenyeləri sıxın.
4. Sobanı 200 C qədər qızıdırın, peçenyeləri 15-20 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az