20 dəqiqəyə DADLI ŞOKOLADLI PEÇENYE

Məhsullar:

- 1,5 stəkan un

- yarım ç.q. qabartma tozu

- 1 çimdik duz

- 100 qr şokolad

- 150 qr kərə yağı

- 1 stəkan şəkər tozu

- 1 ç.q. vanil

- 1 iri yumurta

Hazırlanması:

1. Unu qabartma tozu və duzla qarışdırın, ələyin.

2. Şokoladı xırda-xırda doğrayın.

3. Yumşaq yağı şəkər tozu və vanillə mikserlə yaxşı çalın. Yumurta əlavə edin, yenə çalın.

5. Hissə-hissə un əlavə edin, çalın.

6. Kütlə həmcins olanda şokolad əlavə edin, qarşıdırın.

7. Tavaya yağ çəkin, perqament sərin. Qaşıqla peçenye qoyun (aralarında məsafə saxlayın).

8. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, peçenyeni qızılı rəng alana qədər (təxminən 10-12 dəqiqə) bişirin.

Nuş olsun!

Evdraliq.az