Xəmir:
- 3 iri yumurta (və ya 4 kiçik)
- 1 stəkan şəkər tozu
- 1 stəkan un
- 1 paket qabartma tozu
- vanilin
Krem:
- 400 qr yağlı xama
- 1 stəkan şəkər tozu
Hazırlanması:
1. Yumurtanı şəkər tozu və vanilinlə ilə birlikdə mikserlə yaxşı çalın. Qabartma tozu una əlavə edin, birlikdə ələyin, yumurtalı kütləyə əlavə edin, ehtiyatla qarışdırın.
2. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, biskviti 20-30 dəqiqə bişirin.
3. Biskviti tam soyudun, 2 hissəyə bölün.
4. Krem: soyuq xamanı şəkər tozu ilə çalın, korjlara çəkin.
5. Tortun üzərini zövqünüzə görə bəzəyin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az