Şirniyyat

Limonlu-ballı peçenye

rkibi:

- 1 stəkan un

- 1 dolu x.q. nişasta

- yarım stəkan şəkər tozu

- 150 q kərə yağı

- 2 yumurta

- 1 x.q. bal

- yarım stəkandan az süd

- 1 limonun sedrası

Hazırlanması:

1. Yağ, bal, limon sedrası və şəkər tozu çalın.

2. Yumurta ilə süd qatıb yenə yaxşı çalın.

3. Unu nişasta ilə birlikdə ələyin, ballı qarışığa qatıb yaxşı qarışdırın.

4. Xəmiri qənnadı torbasına yığıb perqament döşənmiş siniyə 8 sm uzunluqda şəridlər sıxın.

5. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 10-15 dəqiqə bişirin.

6. Hazır peçenyenin üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика