Limonlu-ballı peçenye

rkibi:

- 1 stəkan un

- 1 dolu x.q. nişasta

- yarım stəkan şəkər tozu

- 150 q kərə yağı

- 2 yumurta

- 1 x.q. bal

- yarım stəkandan az süd

- 1 limonun sedrası

Hazırlanması:

1. Yağ, bal, limon sedrası və şəkər tozu çalın.

2. Yumurta ilə süd qatıb yenə yaxşı çalın.

3. Unu nişasta ilə birlikdə ələyin, ballı qarışığa qatıb yaxşı qarışdırın.

4. Xəmiri qənnadı torbasına yığıb perqament döşənmiş siniyə 8 sm uzunluqda şəridlər sıxın.

5. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 10-15 dəqiqə bişirin.

6. Hazır peçenyenin üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


.
.
Загрузка...