Asan hazırlanan PORTAĞALLI PİROQ

Tərkib:

- 1 stəkan şəkər tozu

- 4 yumurta

- 1 stəkan un

- 1 iri portağal

Hazırlanması:

1. Portağal yuyulur, qabıqları və bütün pərdələri soyulur, tikələrə doğranılır.  

2. Yumurta şəkər tozu ilə 10 dəqiqə ərzində yaxşı çalınır.

3. Un ələnir, hissə-hissə yumurtalı kütləyə əlavə olunur, ehtiyatla qarışdırılır.

4. Portağal tikələri əlavə olunur, yenə də ehtiyatla qarışdırılır.

5. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, xəmiri perqament kağızı sərilmiş formaya tökün, təxminən 30 dəqiqə ərzində bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az