Asan hazırlanan PORTAĞALLI PİROQ

Tərkib:

- 1 stəkan şəkər tozu

- 4 yumurta

- 1 stəkan un

- 1 iri portağal

Hazırlanması:

1. Portağal yuyulur, qabıqları və bütün pərdələri soyulur, tikələrə doğranılır.  

2. Yumurta şəkər tozu ilə 10 dəqiqə ərzində yaxşı çalınır.

3. Un ələnir, hissə-hissə yumurtalı kütləyə əlavə olunur, ehtiyatla qarışdırılır.

4. Portağal tikələri əlavə olunur, yenə də ehtiyatla qarışdırılır.

5. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, xəmiri perqament kağızı sərilmiş formaya tökün, təxminən 30 dəqiqə ərzində bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az

Youtube kanalımıza abunə olun ki, faydalı videolardan xəbəriniz olsun

Dəri niyə qaşınır? 15 ƏN YAYILMIŞ SƏBƏB