Tavada peçenye. Çox tez və asan!

Tərkib: - 2 x.q. bitki yağı

- 1 paket vanilli şəkər tozu

- 70 qr xama

- 1 yumurta sarısı

- 80 qr şəkər tozu

- 1 ç.q. qabartma tozu

- 1 1/2 stəkan un (bir yarım stəkan)

Hazırlanması:

1. Un qabartma tozu ilə ələnir.

2. Xama, bitki yağı, yumurta sarısı, vanilli şəkər tozu və şəkər tozu ayrı qabda yaxşı çalınır.  

3. Unu xamalı kütləyə hissə-hissə əlavə edin, xəmir yoğurun. Xəmir əllərə yapışmamalıdır.

4. Xəmiri 2 hissəyə bölün, kolbasa şəklinə salın.

5. "Kolbasa"nı 1 sm qalınlıqda olan tikələrə doğrayın və quru "tefal" tavasında vam odda qızılı rəng alana qədər hər iki tərəfdən qızardın.

6. Soyuyanda üzərinə pudra səpmək olar.

Nuş olsun!

Evdarliq.Az




loading...

Kariyes, dişlərin ağardılması, implantasiya, dişlərin düzgün təmizlənməsi...