Tavada peçenye. Çox tez və asan!

Tərkib: - 2 x.q. bitki yağı

- 1 paket vanilli şəkər tozu

- 70 qr xama

- 1 yumurta sarısı

- 80 qr şəkər tozu

- 1 ç.q. qabartma tozu

- 1 1/2 stəkan un (bir yarım stəkan)

Hazırlanması:

1. Un qabartma tozu ilə ələnir.

2. Xama, bitki yağı, yumurta sarısı, vanilli şəkər tozu və şəkər tozu ayrı qabda yaxşı çalınır.  

3. Unu xamalı kütləyə hissə-hissə əlavə edin, xəmir yoğurun. Xəmir əllərə yapışmamalıdır.

4. Xəmiri 2 hissəyə bölün, kolbasa şəklinə salın.

5. "Kolbasa"nı 1 sm qalınlıqda olan tikələrə doğrayın və quru "tefal" tavasında vam odda qızılı rəng alana qədər hər iki tərəfdən qızardın.

6. Soyuyanda üzərinə pudra səpmək olar.

Nuş olsun!

Evdarliq.Az




loading...