Tərkib:
- 3 ədəd yumurta
- 6 x.q. şəkər tozu
- 4 x.q. xama
- 1/2 stəkan qoz (fındıq, badam və s.)
- 100 qr kərə yağı
- 2 stəkan un
- 2 ədəd iri banan
- 2 ç.q. qabartma tozu
- 1 paket vanilin
Hazırlanması:
1. Yumurta şəkər tozu ilə yaxşı çalınır.
2. Xama, qabartma tozu, ərinmiş kərə yağı, un, vanilin əlavə olunur, qarışdırılır.
3. Banan və qoz xırda doğranılır, xəmirə əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.
4. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, piroqu hazır olana qədər bişirin. Hazır olub-olmadığını diş çöpü ilə yoxlayın.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az