Mürəbbəni bankalara necə tökmək olar: İsti və ya soyuq?

Yayda bir çox evdar qadın mümkün qədər çox banka şirniyyat bişirməyə çalışır.

Ancaq mürəbbənin yalnız dadlı deyil, həm də uzun müddət qalması üçün onun hazırlanması üçün müəyyən qaydalara riayət etməlisiniz.

Yemək üçün yalnız yüksək keyfiyyətli meyvələri seçmək deyil, həm də hər şeyi bankalara düzgün tökmək vacibdir.

Ancaq tez-tez mürəbbəni bankaya isti və ya soyuq halda tökülməsi ilə bağlı mübahisələr olur.

Mütəxəssislərin sözlərinə görə, mürəbbə isti halda bankalara qoyulmalıdır. Eyni zamanda əsas odur ki, mürəbbə klassik reseptə əsasən hazırlanır, burada meyvə və şəkərin bütün nisbətləri müşahidə olunur./lent.az



 

 

.