Marinada qoyulmuş BOLQAR BİBƏRİ

Tərkib:

- 3 kq bolqar bibəri

- 1 l su

- 1 x.q. duz

- 1 x.q. şəkər tozu

- 1 stəkan bitki yağı

- 1 x.q. esensiya

- göyərti (zövqə görə)

- 2 baş sarımsaq

Hazırlanması:

1. Bibəri təmizləyin, 2 hissəyə bölün, göyərtini və sarımsağı xırda-xırda doğrayın.

2. Marinad hazırlayırıq: suyu qaynadın, duz, istiot, esensiya və bitki yağını əlavə edin, bir qədər qaynadın.

3. Bibəri hissə-hissə marinadda 5 dəqiqə ərzində qaynadın, bankalara lay-lay yığın: bibər, sarımsaqla göyərti, yenə bibər.

4. Bankalara marinad tökün, 15-20 dəqiqə ərzində sterilizə edin.              

Nuş olsun!

Evdarliq.az


.
.
Загрузка...