Kələmlə pirojki

Tez hazırlanan və çox dadlı və zərif pirojki.

Xəmirdə bişən sosis. Tez və dadlı!

İnqrediyentlər:

- 500 qr un

- 250 qr süd

Makaron piroqu. Qeyri-adi dadlı qəlyanaltı

İnqrediyentlər:

- 400 qr makaron

- 400 qr farş

Çox dadlı ev çörəyi

Dadlı, yumşaq ev çörəyi hazırlamaq istəyirsinizsə, bu reseptdən istifadə edin.

Sobada kartof. Qeyri-adi dadlı qəlyanaltı

Tez hazırlanan və çox dadlı qəlyanaltıdır.

Ləzzətli toyuqlu kökələr

Çox asan və tez hazırlanan qəlyanaltıdır.

Pizza üçün tez hazırlanan mayasız xəmir

Dadlı pizzanın alınmasında düzgün hazırlanmış xəmir böyük rol oynayır.

Toyuqla pirojki - SAMSA

Çox dadlı və kövrək pirojki alınır.

Qeyri-adi toyuq qəlyanaltısı

Çox dadlı və qeyri-adi qəlyanaltıdır.

Dadlı və zərif göbələkli paştet

Çox dadlı və faydalı paştetdir.

Asan və dadlı ət ruleti. Siz də hazırlayın!

Rulet çox tez hazırlanır, dadlı və zərif alınır.

Ev şəraitində dadlı toyuq kolbasasının hazırlanması

Ev şəraitində çox dadlı kolbasa hazırlamaq olar. Sizə toyuq kolbabsasının reseptini təqdim edirik.

Lavaşla pirojkilər

Lavaşla pirojkilərin hazırlanma qaydasını təqdim edirik

Tez hazırlanan pirojki. Yumşaq və dadlı!

Bu pirojki çox tez hazırlanır və çox yumşaq və dadlı alınır.

Tez və asan hazırlanan ƏTLİ PİROQ

Bu piroq həqiqətən çox tez və asan hazırlanır.

Şokoladlı çərəzli qəlyanaltı

Həm ləzzətli, həm də sağlam olan bu tünd şokoladlı qəlyanaltıların hazırlanması olduqca sadədir.

Göbələkli-pendirli piroq. Sadə və dadlı!

Çox tez bişirilən və çox dadlı piroqdur. İsti halda yeyilir.

Çar kartofu - FOTO

Tərkibi (6 pay): 

Orijinal buterbrodlar hazırlayırıq. Nəfis dad!

Adətən buterbrod hazırladıqda biz yağdan, kolbasadan, pendirdən və s. adi məhsullardan istifadə edirik.

Lavaşdan dadlı pizzanın hazırlanması. Tez, asan və dadlı!

Bu reseptdən istifadə edərək təxminən 30 dəqiqə ərzində dadlı, xırçıldayan, ətirli pizza hazırlaya bilərsiniz.

Sosislə pendirli piroq. Çox dadlı və asan qəlyanaltı

Bu qəlyanaltı çox tez və asan hazırlanır.

Yumurta və göy soğanla çox dadlı piroq

Piroq çox asan hazırlanır. Həm isti, həm də soyuq halda yemək olar. Çox dadlı və doyumludur.

Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər

Pendir və toyuq əti ilə qat-qat pirojkilərin hazırlanma qaydasını təqdim edirik.

Çox dadlı kəsmikli vareniklər

Kəsmik ən faydalı məhsullardan biridir.

Folqada bişirilmiş ət

Dietoloqların fikirinə görə, ətin bu üsulla bişirilməsi ən düzgün sayılır.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur.

. Яндекс.Метрика