Qəlyanaltılar

Tez hazırlanan pirojki. Yumşaq və dadlı!

Bu pirojki çox tez hazırlanır və çox yumşaq və dadlı alınır.

Lazım olan məhsullar:

- 400 qr xama

- 2 ədəd yumurta

- 1/2 ç.q. duz

- 1/2 ç.q. soda

- 800 qr un

Hazırlanması:

1. Xama, yumurta, duz, soda yaxşı qarışdırılır.

2. Un ələnir, xəmirə əlavə olunur. Xəmir çox elastik və yumşaq alınır.

3. Xəmiri sellofana bükün və soyuducuda 30 dəqiqə ərzində saxlayın.

4. İçlik üçün qızardılmış göbələk, qızardılmış farş, kartof püresi və s. istifadə edə bilərsiniz.

5. Xəmiri soyuducudan çıxardırıq, kiçik hissələrə kəsirik, una batırırıq və dairə şəklində yayırıq.

6. Ortasına içlik qoyuruq, pirojki bükürük.

7. Divarları qalın olan tavaya bitki yağı tökürük, yaxşı qızdırırıq. Yoxlamaq üçün tavaya bir tikə xəmir atır - xəmir yuxarı qalxıbsa, pirojki qızartmaq olar.

8. Pirojki orta odda, hər iki tərəfdən qızılı rəng alana qədər qızardırıq.

Nuş olsun!

Evdarliq.Az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика