Pendir və toyuq əti ilə "gül" pirojkilər

Pendir və toyuq əti ilə qat-qat pirojkilərin hazırlanma qaydasını təqdim edirik.

Tərkibi:

- 1 lay hazır qat-qat xəmir
- 2 toyuğun döş əti
- 100 q bərk pendir
- 2 x.q. mayonez
- duz, istiot, ədviyyat

Hazırlanması:

Toyuq ətini çox xırda doğrayın. Sürtgəcdən keçirilmiş pendir, mayonez, duz-istiot, ədviyyat əlavə edin.

Xəmiri kvadratlara bölün, ortasına iç qoyun. Xəmirin kənarlarını şəkildə gördüyünüz kimi kəsin, için kənarıyla gül formasında bükün.

205 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Milli.az


Загрузка...
. .