Kabaçki ikrası

Ərzaqlar:

- 4 ədəd kabaçki

- 2-3 diş sarımsaq

- 2 kök

- 3 pomidor

- 1 baş soğan

- bitki yağı

- duz, istiot (zövqə görə)

Hazırlanması:

  1. Soğanı doğrayın, yağda yumşalana qədər qızardın.
  2. Kökü sürtgəcədn keçirin, soğana əlavə edin, qızardın.
  3. Kabaçki soyun, sürtgəcdən keçirin, tavaya əlavə edin, 5-10 dəqiqə qızardın, qarışdırın.
  4. Pomidorları soyun, doğrayın, soğanı sarımsağəzənlə əzin, tavaya əlavə edin, qarışdırın, duz, istiot vurun, hazır olana qədər qapaq altında vam odda bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az