Qəlyanaltılar

Pendir və göyərti ilə piroq TAVADA

Məhsullar:

- 200 qr holland pendiri (digər bərk pendir götürək olar)

- 2 yumurta

- 200 qr xama

- 3 x.q. un

- 1 dəstə şüyüd

- duz, bitki yağı (qızartmaq üçün)

Hazırlanması:

1. Pendiri sürtgəcdən keçirin, göyərtini xırda doğrayın.

2. Yumurtanı çalın, xama əlavə edin, yenə çalın.

3. Un əlavə edin, qarışdırın.

4. Pendir, göyərti, duz əlavə edin, qarışdırın.

5. Tavanı yaxşı qızdırın, bitki yağı tökün, qızdırın. Tavaya xəmir tökün, hamarlayın.

6. Piroqu hər iki tərəfdən 8-10 dəqiqə ərzində qızardın.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика