Kartof ruletleri ətlə. Sadə və dadlı qəlyanaltı!

Məhsullar:

- 500 qr kartof

- 1 yumurta

- 100 qr un

- 400 qr farş

- 50 qr holland pendiri

- duz, istiot, bitki yağı

Hazırlanması:

1. Katofu qabıqda bişirin, soyudun, təmizləyin, sürtgəcdən keçirin.

2. Duz, istiot, yumurta, un əlavə edin, yaxşı qarışdırın.

3. Farşı qızardın, duz, istiot əlavə edin.

4. Xəmiri kolbasa şəklində yayın, tikələrə doğrayın.

5. Tikəni götürüb içinə ət qoyun, rulet formasında bükün, qıraqları yaxşı bərkidin, bitki yağında qızardın.

6. Ruletləri formaya qoyun, üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş  pendir səpin, 180 C qədər qızdırılmış sobaya qoyun, pendir əriyənə qədər bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az