Yumurta və pendirlə QULANÇAR. Sadə və çox faydalı!

Tərkib:

- 1 dəstə qulançar

- 2 x.q. zeytun yağı

- duz, istiot

- 100 qr holland pendiri

- 4 yumurta

Hazırlanması:

1. Qulançarı yuyun, təmizləyin, 2-3 hissəyə bolün, duz əlavə olunmuş qaynayan suda 5 dəqiqə bişirin.

2. Yumurtanı çalın, duz və istiot əlavə edin.

3. Tavanı qızdırın, zeytun yağını tökün, qulançarı qoyun, üzərinə yumurta tökün, 5 dəqiqədən sonra sürtgəcdən keçirilmiş pendiri səpin, tavanı örtün, vam odda 3-4 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


Загрузка...
. .