Qəlyanaltılar

Tənbəl KƏLƏM PİROQU. Çox asan hazırlanır!

Tərkibi:

- 1,5 stəkan un

- 300 qr qatıq

- 3 yumurta

- 2 baş soğan

- 1 kök

- 600 qr kələm

- 1 çay qaşığı soda

- duz, istiot, bitki yağı (kələmi qızartmaq üçün)

Hazırlanması:

1. Soğanı xırda doğrayın, kökü sürtgəcdən keçirin, kələmi doğrayın.

2. Soğanı bitki yağında bir qədər qızardın, kök əlavə edin, 1-2 dəqiqə qızardın.

3. Kələm əlavə edin, 15 dəqiqə qızardın, duz, istiot əlavə edin, qarışdırın.

4. Xəmir hazırlayırıq: yumurtanı qatıqla çalın, soda, duz və ələnmiş un əlavə edin, yaxşı qarışdırın. Xəmir duru alınır.

5. Formaya xəmirin yarısını tökün, üzərinə kələm qoyun, üzərinə qalan xəmiri tökün.

6. Sobanı qabaqcadan 200 C qədər qızdırın, piroqu təxminən 40 dəqiqə ərzində bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика