Qəlyanaltılar

5 dəqiqəyə hazırlanan zərif PİROJKİ XƏMİRİ

Ərzaqlar:

- 400 qr xama

- 2 yumurta

- yarım çay qaşığı duz

- yarım çay qaşığı soda

- təxminən 800 qr un (yaymaq üçün istifadə olunan unla birlikdə)

Hazırlanması:

1. Xama, yumurta, duz, soda qarışdırılır.

2. Ələnmiş un əlavə olunur, xəmir yoğrulur. Çox un əlavə etməyin! Yumşaq, elastik xəmir alınmalıdır.

3. Xəmiri plyonkaya bükün və yarım saat soyuducuda saxlayın.

4. Bu xəmirdən istənilən içliklə pirojki hazırlamaq olar.

 Nuş olsun!

Evdarliq.Az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика