Qəlyanaltılar

Kəsmik və pendirlə çox dadlı piroq

Piroq çox asan hazırlanır, çox dadlı və doyumlu alınır. Piroqu şam yeməyinə hazırlaya bilərsiniz. Piroq həm isti, həm də soyuq halda çox dadlıdır.

Tərkib:

- 2 yumurta

- 100 qr kərə yağı

- 1 ç.q. duz

- 1 ç.q. qabartma tozu

- 1 stəkan un

İçlik:

- 200 qr kəsmik

- 200 qr holland pendiri

- 2 yumurta

- 2-3 diş sarımsaq

- duz

- göyərti (zövqə görə)

Hazırlanması:

1. İçlik: pendir sürtgəcdən keçirilir, kəsmik, yumurta, duz, sarımsağəzənlə əzilmiş sarımsaq, xırda doğranmış göyərti əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.

2. Xəmir: Yumşaq kərə yağı yumurta ilə qarışdırılır, duz, qabartma tozu, ələnmiş un əlavə olunur, xəmir yoğrulur.

3. Formaya yağ çəkin, xəmir qoyun, xəmirin qıraqlarını qaldırın.

4. Üzərinə içlik qoyun, hamarlayın.

5. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, piroqu 40-45 dəqiqə ərzində bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.Az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика