Sadə və dadlı LEÇO resepti

Tərkib:

- 500 qr pomidor

- 300-400 qr bibər

- 1 çimdik darçın

- 1 çimdik mixək

- duz, istiot,

- cəfəri

- bitki yağı

Hazırlanması:

1. Pomidorları yuyuruq, üzərinə qaynar su tökürük, sonra soyuq suya salırıq ki, qabıqları asan çıxsın.

2. Qabıqları soyuruq, pomidorları sürtgəcdən keçirdirik.

3. Pomidorları bitki yağında 10 dəqiqə ərzində qızardırıq.

4. Bolqar bibərini yuyuruq, 1 sm enində doğrayırıq, pomidorlara əlavə edirik, qarışdırırıq, duz əlavə edirik.

5. Vam odda bibər yumşalana qədər bişiririk. Bişənə yaxın ədviyyatları və xırda doğranmış cəfərini əlavə edirik və qarışdırırıq.

Nuş olsun!

Evdarliq.Az


Загрузка...
. .