Qəlyanaltılar

Lavaşdan ətli pirojki

Tərkib:

- 10 ədəd kiçik nazik lavaş

- 300 qr farş

- 5 x.q. düyü

- 1 baş soğan

- 1 x.q. zirinc

- duz, istiot

- bitki yağı (qızartmaq üçün)

Hazırlanması

1. Farşı bir qədər qızardırıq, xırda doğranmış soğan əlavə edirik, qarışdırırıq, hazır olana qədər bişiririk.

2. Duzlu suda düyü bişiririk, farşa əlavə edirik, qarışdırırıq.

3. Zirinc əlavə edirik, qarışdırırıq.

4. Farşdan götürüb lavaşın qırağına qoyuruk, lavaşı istənilən formada (uzun, kvadrat) bükürük.

5. Lavaşın qıraqlarına fırça ilə çalınmış yumurta çəkirik ki, açılmasın.

6. Pirojkiləri bitki yağında qızardırıq.

Nuş olsun!

Evdarliq.Az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика