Qəlyanaltılar

Kələmlə pirojki

Tez hazırlanan və çox dadlı və zərif pirojki.

Tərkib:

- 2 stəkan un

- 1/2 stəkan bitki yağı

- 1/2 stəkan su

- 1 çimdik duz

İçlik:

- 1 kq kələm

- 1 ədəd kök

- 1 ədəd baş soğan

Hazırlanması:

1. İçlik hazırlayırıq. Kələmi tavada kök və soğanla qızardırıq, turşuluq üçün 1 çay qaşığı limon şirəsini əlavə edirik.

2. Ələnmiş un, yağ, su və duzdan elastik xəmir hazırlayırıq, 12-14 hissəyə bölürük.

3. Xəmiri çox nazik yayırıq, bir qırağına içlik qoyurur və siqara formasında bükürük.

4. Tavaya perqament kağızı səririk, pirojkiləri tikişi aşağı olmaqla düzürük, üzərinə çalınmış yumurta sarısını çəkirik.

5. Sobanı qabaqcadan 200 C qədər qızdırırıq və pirojkiləri 20-30 dəqiqə ərzində bişiririk.

Nuş olsun!

Evdarliq.Az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика