Qəlyanaltılar

Ləzzətli toyuqlu kökələr

Çox asan və tez hazırlanan qəlyanaltıdır.

İnqrediyentlər:

-  1 ədəd toyuğun sinə əti

- 1 baş soğan

- 600 qr un

- 1 ç.q. soda

- 1 stəkan qatıq

- 2 x.q. zeytun yağı

- 1 yumurta

- duz, istiot

Hazırlanması:

1. Ələnmiş un, zeytun yağı, yumurta, qatıq, soda və duz yaxşı qarışdırılır.

2. Toyuq əti soğanla birlikdə 2 dəfə ətçəkən maşınından keçirilir, duz, istiot əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.

3. Farş xəmirə əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır, xəmir yoğrulur.

4. Xəmir 8 hissəyə bölünür, kökə şəklində yayılır və tavada orta odda bitki yağında hər iki tərəfdən qızardılır.

5. Hazır kökələrin üzərinə xırda doğranmış keşniş tökmək olar.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


.....

.
.

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика