Ləzzətli toyuqlu kökələr

Çox asan və tez hazırlanan qəlyanaltıdır.

İnqrediyentlər:

-  1 ədəd toyuğun sinə əti

- 1 baş soğan

- 600 qr un

- 1 ç.q. soda

- 1 stəkan qatıq

- 2 x.q. zeytun yağı

- 1 yumurta

- duz, istiot

Hazırlanması:

1. Ələnmiş un, zeytun yağı, yumurta, qatıq, soda və duz yaxşı qarışdırılır.

2. Toyuq əti soğanla birlikdə 2 dəfə ətçəkən maşınından keçirilir, duz, istiot əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.

3. Farş xəmirə əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır, xəmir yoğrulur.

4. Xəmir 8 hissəyə bölünür, kökə şəklində yayılır və tavada orta odda bitki yağında hər iki tərəfdən qızardılır.

5. Hazır kökələrin üzərinə xırda doğranmış keşniş tökmək olar.

Nuş olsun!

Evdarliq.az





Qadınlarda sidikqaçırmanın səbəbləri və müalicəsi