Heyva ilə qoyun əti. Çox sadə resept!

İnqrediyentlər:

  • 800 qr qoyun əti
  • 2 heyva
  • 1 iri soğan
  • 1 ç.q. zirə
  • duz, istiot
  • bitki yağı
  • təxminən yarım stəkan bulyon

Hazırlanması:

  1. Əti yağda qovurun.
  2. Heyvanı dilimlərə doğrayın, ortasını kəsin.
  3. Soğanı halqalar şəklində doğrayın.
  4. Ətin üzərinə əvvəl heyva, sonra soğanı düzün, duz, istiot, zirə əlavə edin, bulyon tökün.
  5. 1-1,5 saat ərzində zəif odda bişirin. Masaya düyü, bulqur, püre ilə vermək olar.

Nuş olsun!

Evdarliq.az

Youtube kanalımıza abunə olun ki, faydalı videolardan xəbəriniz olsun

Dəri niyə qaşınır? 15 ƏN YAYILMIŞ SƏBƏB