Ağızda əriyən qoyun əti

Məhsullar:

- 1 kq sümüksüz qoyun əti  

- 3 kivi

- 1 dəstə nanə

- yarım limonun şirəsi

- duz, istiot

Hazırlanması:

  1. Nanəni və kivini blenderdə xırdalayın, limon şirəsi, duz və istiot əlavə edin, qarışdırın. Ət üçün marinad hazırdır.
  2. Marinada əti qoyun, soyuquducuda 2 saat saxlayın. Sonra soyuducudan çıxardın, tavaya düzün.
  3. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, əti 40-50 dəq. bişirin. Ətin üstü yanmağa başlasa, tavanı folqa ilə örtün.
  4. Əti masaya düyü, püre, tərəvəzlərlə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Evdarliq.az

Youtube kanalımıza abunə olun ki, faydalı videolardan xəbəriniz olsun

Dəri niyə qaşınır? 15 ƏN YAYILMIŞ SƏBƏB