Ağızda əriyən qoyun əti

Məhsullar:

- 1 kq sümüksüz qoyun əti  

- 3 kivi

- 1 dəstə nanə

- yarım limonun şirəsi

- duz, istiot

Hazırlanması:

  1. Nanəni və kivini blenderdə xırdalayın, limon şirəsi, duz və istiot əlavə edin, qarışdırın. Ət üçün marinad hazırdır.
  2. Marinada əti qoyun, soyuquducuda 2 saat saxlayın. Sonra soyuducudan çıxardın, tavaya düzün.
  3. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, əti 40-50 dəq. bişirin. Ətin üstü yanmağa başlasa, tavanı folqa ilə örtün.
  4. Əti masaya düyü, püre, tərəvəzlərlə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Evdarliq.az





Qadınlara qarşı şiddət. Çıxış yolları nədir?