Balıq lavaşda sobada

Məhsullar:

- 1 kq balıq filesi (2 ədəd)

- 2 iri lavaş

- 1 dəstə tərxun (yalnız yarpaqlar)

- 100 qr mayonez

- 2 baş soğan

- duz, istiot

Hazırlanması:

  1. Təmizlənmiş balıq filesini soyuq su ilə yuyun, üzərinə duz, istiot və mayonez sürtün.
  2. Soğanı yarımdairələr şəklində doğrayın, bir az sıxın ki, şirəsi çıxsın.
  3. Soğan və tərxunu balıqların içinə doldurun, hər balığı konvert formasında lavaşa, sonra folqaya bükün, tavanın üzərinə qoyun.
  4. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırılmış sobada 40 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az




loading...

Kariyes, dişlərin ağardılması, implantasiya, dişlərin düzgün təmizlənməsi...