Göbələk və toyuqla JULYEN

Məhsullar:

- 400 qr toyuq filesi

- 400 qr göbələk

- 1 baş soğan

- 200 ml qaymaq (20-30%-lik)

- 150 qr holland pendiri

- bitki yağı (qızartmaq üçün)

- duz, istiot

Hazırlanması:

1. Toyuğu kiçik tikələrə doğrayın, bitki yağında bir qədər qızardın.

2. Doğranmış soğanı əlavə edin, bir neçə dəqiqə qızardın.

3. Göbələyi doğrayın, tavaya əlavə edin. Göbələyin suyu buxarlanandan sonra 5-7 dəqiqə bişirin.

4. Duz, istiot, qaymaq əlavə edin, qarışdırın, vam odda bir az bişirin.

5. Pendiri sürtgəcdən keçirin, yeməyin üzərinə səpin, tavanın qapağını bağlayın, 1-2 dəqiqədən sonra oddan götürün.

6. Masaya verəndə üzərində xırda doğranmış göyərti səpmək olar.

Nuş olsun!

Evdariq.az


Youtube kanalımıza abunə olun ki, faydalı videolardan xəbəriniz olsun

Yeməkdən dərhal sonra ÇAY içənlər mütləq baxsın! - VİDEO