Göbələk və toyuqla JULYEN

Məhsullar:

- 400 qr toyuq filesi

- 400 qr göbələk

- 1 baş soğan

- 200 ml qaymaq (20-30%-lik)

- 150 qr holland pendiri

- bitki yağı (qızartmaq üçün)

- duz, istiot

Hazırlanması:

1. Toyuğu kiçik tikələrə doğrayın, bitki yağında bir qədər qızardın.

2. Doğranmış soğanı əlavə edin, bir neçə dəqiqə qızardın.

3. Göbələyi doğrayın, tavaya əlavə edin. Göbələyin suyu buxarlanandan sonra 5-7 dəqiqə bişirin.

4. Duz, istiot, qaymaq əlavə edin, qarışdırın, vam odda bir az bişirin.

5. Pendiri sürtgəcdən keçirin, yeməyin üzərinə səpin, tavanın qapağını bağlayın, 1-2 dəqiqədən sonra oddan götürün.

6. Masaya verəndə üzərində xırda doğranmış göyərti səpmək olar.

Nuş olsun!

Evdariq.az


.
.
Загрузка...