İsti yeməklər

Nar şirəsi ilə QOYUN ƏTİ. Sadə və dadlı!

İnqrediyent:

- 600-700 qr qoyun əti

- 2 baş soğan

- 3 x.q. narşərab

- 1 stəkan bulyon (bulyon yoxdursa, 1 stəkan su)

- duz, istiot, dəfnə yarpağı (lavroviy list).

Hazırlanması:

1. Soğanı doğrayın, bitki yağında yumşalana qədər qızardın, doğranmış əti əlavə edin, bir qədər qızardın.

2. Narşərab və bulyon əlavə edin, vam odda hazır olana qədər bişirin.

3. Hazır olana yaxın duz, istiot və dəfnə yarpağı əlavə edin. Hazır olanda dəfnə yarpağını çıxardın.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика