Kartof göbələk və ətlə SOBADA. Şam yeməyi üçün əla variant!

Tərkib:

- 7-8 kartof

- 500 qr göbələk

- 500 qr farş

- 1-2 soğan

- duz, istiot, mayonez

Hazırlanması:

1. Soğanı nazik dairələr şəklində doğrayın.

2. Göbələyi doğrayın, bitki yağında bir qədər qızardın ki, artıq suyu çəkilsin. Farşı da tavada bir qədər qızardın.

3. Kartofu lövhəçiklər şəklində doğrayın.

4. Formaya yağ çəkin, dibinə farş qoyun, yastıladın, üzərinə göbələk, sonra soğan və kartof.

5. Hər laya duz, istiot vurun. Kartofun üzərinə mayonez çəkin. Formanın üzərini folqa ilə bağlayın.

6. Sobanı formaya qoyun, 30-40 dəqiqə ərzində bişirin. Hazır olana 10 dəqiqə qalmış folqanı götürün.

Nuş olsun!

Evdarliq.az