İsti yeməklər

Uxa (balıq şorbası). Dadlı və faydalı!

İnqrediyentlər 4-lik qazan üçün göstərilib.

İnqrediyentlər:

- 1 kq istənilən balıq

- 5-6 kartof

- 2 kök

- 2 soğan

- 5-7 qara yumru istiot

- 3-4 dəfnə yarpağı

- duz, toz istiot, göyərti (zövqə görə)

Hazırlanması:

1. Balığı təmizləyin, baş və quyruq hissələrini qazana qoyun, 25-30 dəqiqə bişirin, bulyonu süzün. (Baş və quyruqları ata bilərsiniz.)

2. Balığı tikələrə doğrayın.

3. Soğanı xırda doğrayın, kökü sürtgəcdən keçirin, yağda bir qədər qızardın.

4. Süzülmüş bulyonu odun üzərinə qoyun, qaynamağa başlayanda kub şəklində doğranmış kartof, duz, toz istiot əlavə edin.   

5. Kartof qaynamağa başlayanda, balıq əlavə edin, 15 dəqiqə qaynadın.

6. Kök və soğanı əlavə edin, 5-7 dəqiqə qaynadın.

7. Dəfnə yarpağı, qara yumru istiot əlavə edin, 1-2 dəqiqədən sonra odun üzərindən götürün.

8. Masaya verəndə üzərinə göyərti səpin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика