Qara gavalı ilə qoyun əti. NƏFİS DAD!

Tərkib:

- 1 kq qoyun əti

- 150 qr qara gavalı (çəyirdəksiz)

- 1 çubuq darçın (və ya 1 ç.q.)

- 2 baş soğan

- duz, istiot, bitki yağı

Hazırlanması:

1. Soğanı uzun-uzun, qara gavalını kiçik tikələrə doğrayın.

2. Soğanı bitki yağına bir qədər qızardın, tikələrə doğranmış ət əlavə edin, bir neçə dəqiqə qızardın, sonra qapağını örtün, vam odda 10-15 dəqiqə bişirin.

3. Qara gavalı, darçın və 100 ml su (və ya bulyon) əlavə edin, vam odda 30-40 dəqiqə bişirin.

4. Duz, istiot əlavə edin, qarışdırın, yenə 10 dəqiqə bişirin.

5. Masaya düyü ilə verin.

Nuş olsun!

Evdarliq.az

Youtube kanalımıza abunə olun ki, faydalı videolardan xəbəriniz olsun

Dəri niyə qaşınır? 15 ƏN YAYILMIŞ SƏBƏB