Göbələklə kartof qızartması. Ləzzətli və sadə!

İnqrediyentlər:

- 800 qr - 1 kq kartof

- yarım kq göbələk

- 2 baş soğan

- 1 dəstə şüyüd

- bitki yağı, duz, istiot, sarıkök

Hazırlanması:

1. Soğanı uzun-uzun doğrayın, bitki yağında yumşalana qədər qızardın.

2. Göbələyi təmizləyin, doğrayın, soğana əlavə edin, 5-6 dəqiqə qızardın.

3. Kartofu təmizləyin, uzun-uzun doğrayın, tavaya əlavə edin, hazır olana qədər qızardın.

4. Bişənə yaxın duz, istiot, sarıkök və xırda doğranmış şüyüdü əlavə edin, qarışdırın.

Nuş olsun!

Evdarliq.az




loading...

Qadınların MENSTRUASİYA ilə bağlı soruşmağa utandığı SUALLAR