Tərkib:
- 500 qr qoyun əti
- 1 baş soğan
- 2 x.q. kərə yağı
- 1 heyva
- 1 x.q. tomat
- duz, istiot, sarıkök
- keşniş
Hazırlanması:
1. Qoyun ətini yağda bir qədər qovurun, üzərinə çıxana qədər su tökün, vam odda divarları qalın qazanda qaynadın.
2. Ət yumşalanda qazana qızardılmış soğan, tomat, dilimlərə doğranmış heyva, duz, istiot, sarıkök əlavə edin, hazır olana qədər vam odda bişirin.
3. Masaya verəndə üzərinə xırda doğranmış keşniş səpin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az
Qəlyanaltılar Hits:15361
Mayalı xəmirdən istifadə olunmağına baxmayaraq pirojki...
Ərzaqlar Hits:1107
Yumurtanı bişirmək üçün qırdığınız zaman onun...
Qəlyanaltılar Hits:5833
Uşaqların əksəriyyəti (və həmçinin böyüklər də)...
İsti yeməklər Hits:271
Çoxumuz pizza yeməyi sevirik. Hətta bəzilərimiz...
Faydalı məsləhətlər Hits:393
Bir çox ətir rəfləri əslində bənzədilmiş...
Kosmetologiya Hits:421
“Özümə baxmağa vaxtım yoxdur”, - deyən...
Faydalı məsləhətlər Hits:3492
Tomat, turşu, mürəbbə kimi bir çox...
Əziz və çox dəyərli xanımlar!
“Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.
Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız.
Saytımıza daxil olduqda ev işlərində daha təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.
Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!
Hörmətlə,
Evdarlıq.Az