Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin.
İnqrediyentlər:
- 800 qr qoyun əti
- 2 heyva
Ərzaqlar:
- 500 qr farş
- 3 badımcan
Ərzaqlar:
- 1-1.2 kq toyuq
- 300 qr şampinyon
Məhsullar:
- 1 kq toyuq
- 2 ədəd bolqar bibəri
Məhsullar:
- 1 kq sümüksüz qoyun əti
Məhsullar:
- 1 kq balıq filesi (2 ədəd)
Məhsullar:
- toyuq (1-1,2 kq)
Məhsullar:
- 1 orta ölçüdə ördək (təxminən 2 kq)
Məhsullar:
- 3 badımcan (500 qr)
Məhsullar:
- 2 badımcan
Tərkib:
- 800 qr qoyun əti
Məhsullar:
- 500 qr toyuq filesi
Çoxumuz pizza yeməyi sevirik. Hətta bəzilərimiz pizzanı evdə hazırlamaq istəyirik, amma nəticə elə də ürəkaçan olmur.
Məhsullar:
- 1 cücə (1 kq qədər)
- 2 x.q. ərimiş yağ
Məhsullar:
- 1 toyuq
- 6-7 diş sarımsaq
Novruz bayramının müjdəçisi olan çərşənbələrin özünəməxsus xörəyi var.
Məhsullar:
- 1 toyuq (1-1,2 kq)
Məhsullar:
- yarım kq farş
Tərkib:
- 500 qr qaraciyər
Dolmanı yəqin ki, hər birimiz xoşlayırıq. Yarpaq, kələm, “3 bacı” dolmaları milli mətbəximizin ən sevilən təamlarıdı.
Məhsullar:
- 500 qr toyuq filesi
- 3-4 kartof
Məhsullar:
- 400 qr toyuq filesi
- 400 qr göbələk
Məhsullar:
- 1 iri gül kələmi
Məhsullar:
- 500 qr çəkilmiş ət
- 150 qr baton
Məhsullar:
- 1 kq kələm
Məhsullar:
- 500 qr balıq filesi
- 100 qr bişmiş düyü