Faydalı məsləhətlər

Biskvit yapıxmasın deyə... 5 MƏSLƏHƏT

Bu problem bir çox qadınlara tanışdır. Lakin çox sadə qaydalara əməl etməklə gözəl, yumşaq və hündür biskvit  bişirmək olar.

Sizə bu qaydaları təqdim edirik:

1. Yumurtanı yaxşı çalmaq lazımdır. Orta hesabla bunu 10 dəqiqə ərzində etmək lazım olacaq. Kütlə xeyli artmalıdır. Yumurtanı pis çalsanız biskvit yapıxacaq.

Yumurtanın sarısını və ağını ayrı-ayrı çalanda biskvitin yapıxması təhlükəsi azalır.  

2. Yumurtalı kütləyə un əlavə edəndə bunu çox ehtiyatla edin, kütləni aşağıdan yuxarıya doğru və qıraqlardan ortaya doğru tez qarışdırın. Uzun müddət ərzində qarışdırmayın!

3. Soba çox isti olanda biskvit yapıxa bilər. Bu səbəbdən sobanı təxminən 150 C qədər qızdırın.

4. Biskvit xəmirini uzun müddət saxlamaq olmaz. Xəmir hazır olandan dərhal sonra formanı sobaya qoymaq lazımdır. Bu səbəbdən sobanı qabaqcadan qızdırın, formanı hazırlayın. ona yağ çəkin və ya perqament sərin.  

5. İlk 20-30 dəqiqə ərzində sobanın qapısını açmayın.  

Evdarliq.az


.....

.
.

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика