Faydalı məsləhətlər

Mürəbbənin hazır olduğunu necə təyin etmək olar

Yaxşı bişirilmiş mürəbbəni uzun müddət ərzində saxlamaq olar. Belə mürəbbə xarab olmur və öz xüsusiyyətlərini saxlayır.

Mürəbbənin hazır olub-olmadığını təyin etmək üçün bu kimi üsullardan istifadə etmək olar:

- soyuq nəlbəkinin üzərinə bir damcı mürəbbə tökün. Damcı yayılmırsa, mürəbbə hazırdır.

- hazır mürəbbənin şirəsi şəffaf olur, meyvələr siropun içində üzür, siropun üzərinə çıxmır.

- hazır mürəbbənin şirəsi meyvənin rəngində olur.

- mürəbbəni kağız salfetin üzərinə damızdırın. Ləkənin ətrafında nəm ləkə əmələ gəlmirsə, mürəbbə hazırdır.

- nəlbəkiyə şəkər tozu səpin, üzərinə bir neçə damcı mürəbbə tökün. Mürəbbə şəkər tozuna hopulmursa, hazırdır. Mürəbbə hopulursa, bişirməni davam edin.


.....

.
.

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика