Sağlamlıq

Artıq piyləri yandırmaq üçün ən asan üsul

Elm adamları arıqlamaq istəyənlərə keçi qatığı yeməyi məsləhət görüb.

Kembric Universitetinin professorlarının apardığı araşdırmalar keçi qatığının tərkibində piyləri əridən xüsusi ferment olduğunu ortaya çıxarıb.

“Konzim” adlı bu ferment sayəsində arıqlamaq olduqca asandır. Hətta alimlər bu fermentin gələcəkdə minlərlə insanı artıq çəki problemindən xilas edəcəyini düşünür. Fermenti kəşf edən professor Erik Pointer keçi qatığının aclıq hissini aradan qaldırdığını, insanı uzun müddət tox saxladığını bildirib.

Keçi qatığını yeməklərin yanında və ya qəlyanaltı zamanı yemək olar.

 Qeyd edək ki, bundan 2 il öncə aparılan başqa bir araşdırmanın nəticələrinə görə, gündə 125 qram təbii keçi qatığı yemək dərini hamarlaşdırır, saçlara parlaqlıq verir, yaşlanmanı gecikdirir.

Publika.az


. .
Загрузка...
Загрузка...

Əziz və çox dəyərli xanımlar!

Buta design” şirkəti sizə növbəti çox maraqlı olan Evdarliq.Az layihəsini təqdim edir.

Bizimlə Siz dadlı yeməklərin rahat və müxtəliv çesidli reseptləri, təmizlik işlərinin sirri, ev əşyalarına düzgün qulluq qaydaları, interyerə uyğun əşyaların  düzgün düzülülşü və dünyada mətbəx və evə aid bütün yeniliklərdən xəbərdar olacaqsınız. 

Saytımıza daxil olduqda ev işlərində  daha  təcrübəli olmanız və bününla daha az zaman sərf etməniz üçün çox çalışacayıq. Ən əsas məqsədimiz isə əldə etdiyiniz maraqlı məlumatlar sayəsində  sizə çətin gələn işlərin asanlaşmasıdır.

Qoy bundan sonra gündəlik ev işləri, öhdəsindən rahatlıqla gəldiyiniz üçün  sizə yalnız həzz hissi yaşatsın!

Hörmətlə,

Evdarlıq.Az

Яндекс.Метрика